Super Bowl med det nye Brady bunch

 

Endnu en Super Bowl, hvor Brady totalt dominerede. Jeg startede med at se NFL for cirka 20 år siden og kort efter jeg begyndte trådte Tom Brady ind på banen og har styret showet næsten hvert år. Det er en vild præstation. 

De seje personer på de sociale medier er i mod Tom Brady og hans dominans gennem så mange år, men jeg har kun respekt til overs for ham. Det han har bidraget med af underholdning og coolness har været sjovt at opleve. Og jeg frygter næsten for årene der kommer efter; om de kan leve om til det samme niveau. Jeg tror jeg vil savne ham og Peyton Manning.

Jeg har kun set Tom Brady spille een gang og det var i midt 00'erne i New York, hvor Patriots lammetævede Intercepteverde (Testaverde, som han hedder i virkeligheden) og Jets. Det var vinter. Det sneede. Jeg boede i Paris og ejede ikke en vinterjakke. Jeg var også syg. Det blev jeg på flyet til New York. Efter et par dage i Brooklyn i en kunstnerbolig, hvor jeg lå og rystede af kulde og feber, så skulle jeg altså afsted og se kampen. Det var betalt og jeg tror det var 100 dollars det havde kostet mig. Jeg var studerende og havde en meget begrænset indtægt, og desuden VILLE jeg se kampen. 

Da Jets valgte at spille elendigt, så forlod de fleste tilskuere omkring mig kampen allerede i tredje quarter. Vindstød og snefygning gjorde at varmen blev suget ud af min i forvejen febersyge krop. Til sidst midt i 4. quarter kunne jeg ikke mere og stillede mig op og lavede englehop i porten til stadium, hvor en sikkerhedsvagt grinte af mig men også snakkede høfligt. Da han hørte jeg var Danmark (og Paris) og det var min første dyrekøbte NFL kamp, så forstod han udmærket, at jeg ville se kampen til sidste snap.

Tilbage i Paris købte jeg mig hurtigt en vinterjakke. Det var vist lige lovlig optimistisk ikke at eje en, selv i Paris.

Tom Brady gik hen og vandt Super Bowl og jeg fortsatte mine studier i Paris.


I går havde Inga været så sød at lave burgers, chicken wings og fritter og da Ida og Inga sov gik kampen igang, så måtte jeg se den selv og slukke tørsten med denne italienske specialøl. Hvor er det en skam de ikke rykker NFL to timer frem, så vi andre kan få næste dag til at hænge sammen.

Det bliver spændende hvad næste sæson byder på. Mere Brady-dominans? Jeg tror det. Men jeg håber at det bliver Niners der er i Super Bowl og ikke Brady i 2022. :-) Denne sæson var ikke så sjov som Niners fan. I uge to gik alle vores nøglespillere ud fordi man prøvede noget nyt kunstgræs af der knækkede ben, som var de tændstikker.

Kommentarer