Amagerliv bloggen har skiftet navn til Bryggeliv

Hvis du er her har du allerede bemærket det, men Amagerliv bloggen har skiftet navn til Bryggeliv. Amagerliv.dk er blevet solgt videre til en tredje part og denne blog vil nu fortsætte her på bryggeliv.dk

Ellers er alt som det plejer, hvis man kan sige det om den mærkelige tid vi lever i med corona-restriktioner og et stadig stærkt nedlukket samfund.

En tanke der strejfer mig tit omkring denne lockdown er, hvor heldige vi er for at bo et sted som på Amager og mere specifikt Islands Brygge. De muligheder vi har i vores nærmiljø overgår det meste man kan finde mange steder. Vi har hele havnefronten, Amager Fælled, Christianshavn og herunder Christianshavns Søer, Indre By, herunder Tivoli og de mange museer, Fisketorvet (som jeg ikke elsker, da jeg ikke er shoppingmenneske, men det er af og til meget praktisk) og vi er kun en mindre cykeltur væk fra Amager Strand, Den Blå Planet og selvfølgelig Dragør og Kalvebod Fælled.

Misforstå mig ikke, der er mange ting jeg er begyndt at savne nu hvor lockdown har stået på i mere end et år, men skal man være afskåret fra caféer og museer og fitness og biblioteket og meget andet, så er det lækkert, at man bor et sted med så mange fantastiske muligheder. Og vi har altid haft lange gå- og cykelture på programmet flere gange om ugen også før Corona. Så forandringen er ikke så stor for os. Naturen og turene har altid udgjort 80% af vores fritid, så det er kun de sidste 15-20% der er skåret væk.

Man føler sig privilegeret over at bo et så dejligt og smukt sted. Det var alt hvad jeg (Lars) ville sige. Ha' en dejlig dag, husk at gå en tur og velkommen til BRYGGELIV!Kommentarer