Philadelphia Cheese Steak Sandwiches (opskrift)Når nu det er (amerikansk) fodboldsæson, så må man gerne spise lidt usund mad. En af mine yndlings fast food madtiing er Philly Cheese Steak Sandwiches.

Den vigtigste ingrediens er Provolone ost. Den kan ikke undværes og lad være med at udskifte den med noget andet. Den kan nemt skaffes online eller i den fysiske butik, Supermarco, Københavns italienske supermarked. Se supermarco.dk

Du skal bruge følgende: Provolone-ost (kan deles til tre gange for 2-4 personer, da den er dyr). Og så nogle steaks og lidt hakket løg og skiver af peberfrugt. Og en form for baguette eller bolle. Denne gang har jeg brugt glutenfrie boller fra Super Brugsen. Men det er mest traditionelt med en baguette.


Steg løgene med peberfrugt og sæt til side. Steg steak-kød skåret i strimler og tilsat salt og peber mod slutnngen af stegningen og slut af med at lægge flager af provolone-ost på toppen af kødet og behold på panden til det er smeltet.

Bland let løg og peberfrugt sammen med kød og provolone-ost og "smør" dine bolle eller baguette. Kan evt. nydes sammen med en god stout. Er du mere til vin, så prøv en af de tunge røde franske.Server evt. sammen med pomfritter og smid det hele på bordet når NFL starter op på Tv kl. 19.
Bon appetit!

(P.S. Dette er ikke den smukkeste præsentation, men det smagte f**eme godt)


Kommentarer