Le Mans '66 - Ford v. Ferrari

Lørdag aften blev brugt i biografen med at se Ford v. Ferrari med nevøerne.
Filmen er centreret omkring de virkelige begivenheder omkring Le Mans løbet i 1966, hvor Ford kæmpede for at stille op i racerløb generelt og vinde den prestigefyldte Le Mans konkurrance.

Filmen var virkelig fin og man sad på kanten af sædet det meste af tiden.

(racerbil i foyeren hos Imperial)

Jeg ved intet om biler og kører ikke i dem selv, men da jeg var barn læste jeg en masse historier i Fart og Tempo om racerløb, som jeg fandt i kassevis i antikvariater over hele København. De kostede næsten ingenting den gang og de underholdte godt (i pauserne mellem de mange Marvel tegneserier jeg læste dengang).
(Billedet her er lånt fra F1journal.com)

Jeg havde også en kortere periode på et par år, hvor jeg så Formel 1 på Tv, da jeg var ung. Men ellers er biler ikke noget der interesserer mig. Når det er sagt, så skuffede Matt Damon og Christian Bale bestemt ikke. Og jeg vidste, da jeg så traileren, at det var en film, der var et sjældent biografbesøg værd.

Jeg vil ikke spoile noget fra filmen, selvom historien er baseret på virkeligheden, så jeg stopper her. Men gå ind og se den!

Kommentarer