Butsnudet bandit på Islands Brygge

 
 
Heste og hygge på Islands Brygge og ikke mindst en Butsnudet bandit, som Ida var meget optaget af.

Jeg kan ikke lade være med at reflektere over det fantastiske nærmiljø vi har på Amager. Mange der flytter på landet har slet ikke den variation af oplevelser som der er på Bryggen.
Jeg vil hellere bo i 80m2 på Islands Brygge end et stort hus i en forstad eller på landet, hvis det hus er omgivet af by eller natur som ikke er tilgængelig.

På Amager og Christianshavn har vi strand, Amager og Kalvebod Fælled, heste, rovfugle, fiskehejrer, ænder, store flokke af gæs, frøer, køer, dådyr, høns, køer, får og meget andet.

Enhver skal gøre op med sig selv, hvor de gerne vil bo og hvad det er for et liv de gerne vil have, men jeg kan ikke forestille mig at bo andre steder i Danmark. Med nyttehave, fælled, dyreoplevelser og en bro til kulturaktiviteter i City, så har vi det bedste af to (eller flere) verdener. Og jeg har bemærket at mange af dem der flytter ud af byen reelt ikke har adgang til særlig meget natur (eller kultur) uden at hoppe i en CO2 potte for komme nogen steder. Hvad er værdien af at bo på landet eller i en forstad, hvis naturen ikke er tilgængelig.

"jeg vil leve, jeg vil dø, på min lysegrønne ø"

Kommentarer