Inga lavede glutenfrie hveder her til morgen og det smagte virkelig godt. Det er jo i sagens natur ikke nemt at lave hveder uden øhm hvede, men de her er ret anstændige og smagte som de skulle. Faktisk de bedste jeg har smagt. Opskriften kunne snildt også bruges til en form for glutenfri scones.
Opskrift fra Inga:
2½ dl vand
2 dl mælk
2 æg
5 spiseskeer fiberhusk
300 g Semper melblanding
100 g majsmel
50 g rismel
50 g kartoffelfiber
100 g majsstivelse
130 g blød smør
1 pakke tørgær
kardemomme
lidt vanillesukker
lidt salt
lidt sirup
Varmt vand + mælk+fiberhusk+sirup+salt+ tørgær+æg
Tilsæt alle meltyper og krydderier
Bland godt sammen og sæt til at hæve en time
Med fugtige hænder form medium-store boller og læg dem med en lille afstand i en bradepande
Bag 20 min ved 180C (ovn med luft), pensl med mælk og giv 5 min ved 220C
Bon Appetit!
Kommentarer
Send en kommentar